Pmtveenendaal | Over mij
16655
page-template-default,page,page-id-16655,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Over mij

Mijn naam is Peter Doornenbal Psychomotorisch therapeut en Bewegingsagoog. De opleiding Bewegingsagoog en Psychomotorische therapie heb ik afgerond aan de CALO te Zwolle. Kort daarna ben ik begonnen als vrijgevestigde therapeut. Mijn passie ligt in het helpen van mijn medemens. Vanuit mijn passie ben ik begonnen als psychomotorisch therapeut, als therapeut kan ik me inzetten om er voor de ander te zijn. De vermindering van de last en het vergroten van de kwaliteit van leven van de medemens geven mij voldoening en motivatie om elke dag mijn passie te volgen.

 

Kenmerken en vaardigheden van mij als persoon zijn mijn empathisch vermogen, geduld en sociale vaardigheden. Ook zie ik mezelf als een flexibel en betrokken persoon. Van nature ben ik een behulpzaam persoon die klaar staat voor zijn medemens. Door mijn rustige en vertrouwde voorkomen voelt de medemens zich snel op zijn gemak bij mij. Ik zie het helpen van de medemens als iets moois vanuit mijzelf als persoon en als professional.

Door de PMT heb ik geleerd om op een andere manier naar mezelf te kijken. Hierdoor heb ik meer respect voor mezelf gekregen. Ik weet dat ik nu voor mezelf op kan komen en voel me hierdoor vrijer en zelfverzekerder. Ik ben gelukkiger als ooit te voren.

Bij PMT heb ik op een ontspannen manier een andere kant van mezelf leren kennen. Ik weet nu waar mijn kwaliteiten en valkuilen liggen. Dit heeft me in het dagelijks leven versterkt en lukt het me nu om zonder stress de grootste uitdagingen aan te gaan.